DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Sennepssauce

A bunch of blue grapes

Kategori:

Saucer etcetera.

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Sennepen udrøres i varmt eller koldt vand et kvarter før brug og henstilles tildækket.

Margarine og mel afbages med fiskesuppe eller mælk. Start med at smelte margarinen i en gryde og rør melet i. Tag gryden fra varmen. Tilsæt den kogende mælk eller fiskesuppe lidt efter lidt under piskning. Koges i ca. 5 minutter under omrøring, hvorefter saucen smages til med salt, melis (sukker) og eddike.

Når der er slukket, tilsættes ca. 2 spsk. af den udrørte fiskesennep eller efter smag.

Servering:

Saucen kan serveres varm i en lille skål for sig selv til kogt fisk f.eks. torskefileter (kogt).


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page