DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Stegte rødspættefileter

A bunch of blue grapes

Kategori:

Retter (forretter og hovedretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres varm / Served hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Rens evt. fileterne. Skyl og tør dem godt. Fold fileterne på tværs med skindsiden indad. Luk hver filet med en kødnål eller tandstik.

Bland rasp, persille, salt og peber og vend fiskene heri.

Lad smørret blive gyldent i en stor pande. Steg fiskefileterne ved jævn varme, ca. 4 minutter på hver side, til kødet er fast og hvidt.

Fjern forsigtigt kødnålene og anret fileterne på et fad.

Servering:

Server de stegte rødspættefileter varme sammen med remouladesauce i en lille skål ved siden af og varme kogte kartofler. Eventuelt serveres lidt citronsaft til at dryppe over fisken.

Information:

Tips:


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page