DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Bærmousse

A bunch of blue grapes

Kategori:

Desserter (efterretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres kold / Served coldAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Blend eller mos bærrene. Pisk æggeblommer og flormelis let og luftigt. Rør bærrene i æggeblandingen. Pisk fløden stiv til flødeskum, og vend (rør) den i. Hæld moussen i portionsforme. Stil den koldt i et par timer før servering.

Servering:

Server bærmoussen kold.

Information:

Tips:


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page