DK-Flag Erik Østergaard - Opskrifter (på dansk) / Recipes (in Danish) Go to Home Page
 Symbol of Chef's cap / Kokkehat - symbol Return
  
  

Stegt bacon

A bunch of blue grapes

Kategori:

Retter (forretter og hovedretter etcetera).

JokerWhat / Hvad: Vælg en tilfældig opskrift (på dansk) fra gruppe
    Joker: Random / Joker: Tilfaeldig

Serveres kold eller varm / Served cold or hotAlkoholfri / Non-alcoholic

Picture Gallery / Billedgalleri


Tilberedning:

(4 pers.)

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Pandestegning:
Sprødt:

Læg baconskiverne med fedtsiden nedad på en VARM, TØR pande. Steg ved FULD styrke til den ønskede bruning er opnået. Vend skiverne - og steg færdig.

Blødt:

Læg baconskiverne med fedtsiden nedad på en KOLD, TØR pande. Steg ved SVAG styrke til den ønskede bruning er opnået. Vend skiverne - og steg færdig.

eller...
Mikroovn:

Læg baconskiverne enkeltvis mellem 2 lag køkkenrulle på en tallerken. Steg i 4 til 5 minutter ved 850 watt (ved 750 watt i 4 minutter og 30 sekunder til 5 minutter og 40 sekunder) - og baconen er sprød.

eller...
Ovn:

Læg baconskiverne enkeltvis på bagepapir på en bageplade. Sæt dem i en forvarmet ovn ved 200°C og steg i 10 minutter - eller indtil den ønskede bruning er opnået.

Servering:

Den stegte bacon kan serveres varm med tomatsauce og frisk kogt pasta, grøn salat og groft brød eller med sur-sød dipsauce og f.eks. kogte ris eller med kold kartoffelsalat.

Den stegte bacon kan også serveres kold som pynt på f.eks. pålæg, som f.eks. på rugbrød med leverpostej og 1 stykke kold stegt bacon.


E-mail Contact (Chef) / E-mail kontakt (Kok)   Return
   Go to Home Page